קידום אתרים בגוגל Fundamentals Explained
קידום אתרים בגוגל Fundamentals Explained
Blog Article
כמו במקרה של עמוד צור הקשר, גם עמוד האודות הינו בעל חשיבות לתהליך של קידום אורגני. מנוע החיפוש רוצה לדעת שלאתר יש אמא ואבא, שיש מי שעומד מאחורי התכנים, שיש לו תמונה, פרופילים ברשתות החברתיות, וסממנים המעידים על כך שהוא פרסונה אמיתית ולא גוף עלום שמניעיו נסתרים.
ככל שתדעו יותר על האתר, ככל שתפגינו בקיאות גבוהה יותר, כך הדרך לקדם את אותו אתר תהיה קלה וקצרה יותר.
החברה היחידה שהצליחה לעשות שינוי אמיתי ויסודי בעולם הדיגיטל הישראלי.
מנוע החיפוש לא מגיע לאתר שאתם מקדמים בכל יום בהכרח. למעשה, התדירות שבה מבקר מנוע החיפוש אצלכם באתר לצורך שיהוי ומיפוי עמודים שנוספו לאתר תלויה בלא מעט פרמטרים: כמות הקישורים מאתרים שונים הנכנסים אליכם לאתר, תדירות העדכון של האתר, איכות העדכונים באתר (מנוע החיפוש לא ימהר לעדכן את האינדקס שלו בכל עדכון שולי שבוצע לדפי האתר), ההיסטוריה של הדומיין אליו משוייך האתר ועוד.
בתוך כך, חשוב יהיה שאתר יציין גם מתי הוא מספק אחריות ללקוח, מהי מדיניות ההחזרים של העסק, האם בית העסק מחוייב לפצות לקוח על מוצר תקול או שירות שממנו לא היה מרוצה ועוד.
כל פרויקט של קידום אורגני (וגם ממומן) צריך להתחיל במחקר מילות מפתח איכותי. השאלה "איך עושים קידום בגוגל" מתחילה תמיד במחקר מילים טוב.
בכל אופן, החלטתי לכתוב מדריך קידום אתרים למתחילים ולרכז כמה טיפים עבור כל אותם בעלי עסקים או סתם חבר'ה שבא להם לקדם את האתר שלהם עצמם בגוגל בתוצאות האורגניות.
לאחר שיש לכם רשימה התחלתית של ביטויים (מומלץ לארגן בקובץ אקסל), זה הזמן read more לייצר תוכן עבור הביטויים האלה.
רמת היררכיה שלישית, תחת עמוד הספורט, למשל, תוכל לחלק את נישת הספורט לתת קטגוריות: כדורגל, כדורסל, טניס, כורעף, כדוריד וכו'.
קישורים: המדריך המלא למתחילים ולמתקדמים אין מקדם אתרים שלא מכיר בחשיבות של בניית פרופיל קישורים איכותי לקידום של אתר אינטרנט בגוגל, בצורה אורגנית. מקדמי אתרים, בהפסקות השונות שבין קידום אתר
תוכן משוכפל יכול להיווצר באתר בשל אוסף של נסיבות: עמודי מוצר בעלי תיאור זהה ומאפיינים משתנים כמו צבע, גודל, וכו׳, תצוגות הדפסה או עימודים שונים באתר של אותו תוכן, פסקאות שחוזרות על עצמן בעמודים שונים באתר ועוד.
למה המושג הזה קשור לקידום אורגני? משום שבתהליך קידום נכון אנו נבקש לשפר את המדדים של האתר לא רק באמצעות דירוגים טובים יותר ובאמצעות הגדלת התנועה האורגנית לאתר, אלא באמצעות שיפור יחסי ההמרה בשרשרת הערך המוצעת ללקוח.
כך גם תצליחו לבנות קהילה נאמנה של קוראים, וגם גוגל "יאהב" אתכם יותר כי גוגל לא אוהב אתרים שמעלים אבק.
מקדם אתרים אורגני חייב לעשות שימוש בכלי האנליטיקס על מנת להבין האם תהליך הקידום האורגני עובד ומספק תנועה אורגנית לאתר, ובמקרים שישנה בעיה, להבין האם הבעיה היא כללית בכלל מקורות התנועה של האתר או שמא רק מקור התנועה של החיפוש האורגני.